ارسال به تمام نقاط ایران

راز ماندگاری بوی عطر

آخرین رویداد

نکته های مهم آرایش انواع چهره

1400/01/12

ضد آفتاب آری یا خیر

1400/01/12

واقعیت عجیب درباره مو

1400/01/12

لاک یا کاشت تصمیم بگیرید!

1400/01/12

ما را دنبال نمایید :

راز ماندگاری بوی عطر

دوست داشتن یک بوی عطر می‌تواند کاملا ذهنی و یا تحت تاثیر ارتباطات اجتماعی باشد. با این وجود شما عطری را پیدا می‌کنید که دوستش دارید و در میان رایحه‌های متعدد با آن ارتباط نزدیکی برقرار می‌کنید، همانند یافتن تکه‌ای از خود.
زمانی که فرد تکه‌ای از خود را پیدا می‌کند، علاقه دارد که این بو را همیشگی و ماندگار کند و ماندگاری بوی عطر از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب یک عطر مناسب است. اگر عطری با روح و جان شخص ارتباط نزدیک داشته باشد اما نتواند ماندگاری کافی داشته باشد، هر چقدر هم خوشبو و دلپذیر باشد، فایده‌‌ای ندارد. حال سوال این است که ماندگاری عطر به چه عواملی بستگی دارد؟ راه تشخیص ماندگاری عطر به چه صورت است؟ قبل از پاسخ به این سوالات باید گفت که همه این‌ها به نوع و کیفیت عطر شما بستگی دارد.
ماندگاری یک عطر گاهی اوقات به عنوان طول عمر یک عطر یا مدت ماندگاری یک عطر روی پوست نامیده می‌شود.

نت‌ های عطر

قبل از آنکه به ماندگاری عطرها بپردازیم، انواع نت های موجود در عطرها را بررسی می‌کنیم که در ماندگاری عطر بی‌تاثیر نیستند. نت های عطر در واقع ترکیبات اصلی و مواد تشکیل دهنده عطر را تشکیل می‌دهند و بزرگان دنیای عطرسازی، نت عطر را در سه گروه نت آغازین یا بالایی (مرکبات، اسطوخودوس و...)، نت میانی (دارچین، یاسمن و...) و نت پایانی یا پایه (وانیل، مشک و...)، دسته‌بندی می‌کنند. همه عطرها حتی ساده‌ترین عطرها حداقل از ۳ نت تشکیل شده‌اند. این نت های عطر با دقت بسیار زیاد توسط سلاطین دنیای عطرسازی از ترکیبی از رایحه‌ها انتخاب می‌شوند و بیانگر رایحه اصلی بوی یک عطر هستند. در یک عطر درجه یک با نت میانی و پایانی سروکار داریم که ماندگارتر هستند و نت میانی عموما بین 20 تا 60 دقیقه ماندگاری دارد و نت پایانی نیز بیشترین دوام در میان عطرها را با 6 ساعت دارد.
نت آغازین یا بالایی نقش مهمی در اولین تاثیرگذاری عطر دارد و در واقع عطری است که بلافاصله بعد از تماس عطر با پوست حس می‌شود؛ حس‌ و‌ حال عطر را به مخاطب منتقل می‌کند. نت آغازین دوام چندانی ندارد و از مولکول‌هایی تشکیل شده‌اند که بعد از گذشت 5 تا 15 دقیقه از بین می‌رود. نت ‌های آغازین در فروش عطرها بسیار تأثیرگذار هستند؛ زیرا اولین بویی که خریدار بعد از تست عطر حس می‌کند؛ نت ابتدایی آن است. در نت ابتدایی از رایحه‌های ریحان، اکالیپتوس، ترنج، کجوت، دارچین، مریم گلی، گریپ فروت، لیمو، نارنگی، گشنیز، نعناع، آویشن و … استفاده می‌شود.

نت عطر

نت میانی حدود 70 درصد از رایحه عطر را تشکیل می‌دهد و وقتی نت میانی حس می‌شود که نت ابتدایی شروع به تمام شدن کرده باشد. نت میانی به همراه عطر پایه در واقع بوی اصلی را تشکیل می‌دهند و باعث می‌شوند بوی تند ابتدای عطر، اندکی کم شود. نت ‌های میانی از دقیقه پانزدهم تا حدود دقیقه 40 و 50 بعد از مصرف عطر احساس می‌شوند. عطرسازان حرفه‌ای برای نت میانی از روغن معطر گل‌هایی مانند یاسمن، بابونه، اسطوخدوس، رزماری، شعمدانی، بهار نارنج و یلانگ‌یلانگ کمک می‌گیرند. گاهی اوقات نیز بوی خوش دارچین، فلفل، کاج، برگ لیمو، فلفل سیاه، کاج، سرو کوهی، مرزنجوش، جوز و حتی فلفل سیاه و هل از نت میانی عطر به مشام می‌رسد.
نت پایانی یا پایه در کنار نت میانی، پایه و اساس بوی خوش یک عطر را تشکیل می‌دهند و به یک عطر عمق می‌بخشند و بوی نت پایانی نیز طولانی‌تر است. این نت زمانی ظاهر می‌شود که نت‌های میانی یواش یواش ناپدید می‌شوند. مولکول‌های مواد تشکیل دهنده نت های پایانی بسیار آرام از بین می‌روند و در این نت با رایحه‌های سنگین و متراکم طرف هستیم که ماندگاری زیادی دارند. بوی نت پایانی در یک عطر درجه یک پس از 30 دقیقه از اسپری‌کردن عطر، آغاز و با بوی نت میانی ترکیب می‌شود. از آنجایی که نت پایانی جذب پوست می‌شود، این رایحه دوام بیشتری دارد و شاهد ماندگاری 6 ساعت یا بیشتر رایحه آن هستیم.
رایحه‌هایی که معمولا در نت پایه معروف هستند می‌توان به وانیل، عنبر، مشک، نعنا هندی، خزه و رایحه‌های چوبی مانند چوب صندل و سدر اشاره کرد. عطرهایی که با اسانس پایه‌ چوب و یا مدیترانه‌ای (چایپر) ساخته می‌شوند، معمولا بالاترین درجه ماندگاری را دارند.

فاکتورهای تاثیرگذار بر ماندگاری عطر

نوع عطر مورد نظر

طبع عطرها را می‌توان به چند دسته طبع شیرین، تند، تلخ، گرم و معتدل تقسیم کرد. طبع عطرها در ماندگاری آنها تاثیر بسیار زیادی دارد، مثلا عطرهای ملایم و خنک ماندگاری کمتری نسبت به عطرهای گرم، شیرین یا تند دارند. همچنین بررسی کنید که در تولید عطر، چه ترکیباتی به کار رفته است، ماندگاری عطرهایی که در نت ‌های خود دارای ترکیباتی از لیمو، پرتقال و سایر مرکبات هستند، نسبت به عطرهای دیگری که نت‌های گرمی مانند دارچین و وانیل و سایر ادویه‌ها هستند، کمتر است. فرآیند انتشار عطر به این صورت است که نت های بالایی به نت های میانی و سپس به نت های پایه باز می‌شوند.

فرمولاسیون به کار برده شده در عطر

منظور از فرمولاسیون عطر، نوع ترکیبات موثره، پایه به کار برده شده و درصد ترکیبات موجود در آن است. میزان روغن موجود در فرمول عطر بر ماندگاری عطر تاثیر ویژه‌ای دارد، عطرهایی که غلظت بیشتری دارند یعنی نسبت روغن به الکل و آب در آن بیشتر است، همانند پرفیوم‌ها و ادوپرفیوم‌ها، ماندگاری بالایی دارند و در مقابل ادکلن‌ها و ادوتویلت‌ها به نسبت عطرها و ادوپرفیوم‌ها آب و الکل بیشتر و روغن کمتری دارند.

محل نگهداری عطر

نحوه درست نگهداری از عطر به این صورت است که باید آن را در محل خشک، خنک و دور از نور مستقیم و گرما قرار دهید. گرمای نور خورشید باعث می‌شود که مایع عطر، اکسید شود و در ترکیبات آن تاثیر بگذارد و باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در عطر و رایحه آن را عوض کند. عطرها را در محیطی تاریک همانند کمد نگهداری کنید تا درست مثل روز اول کیفیت و ماندگاری آن حفظ شود.

گروه بویایی و نت عطر خود را پیدا کنید

اسانس موجود در عطرها با هم یکسان نیستند و این موضوع در ماندگاری عطرها نیز تاثیر می‌گذارد. هر عطری ترکیبی از چند اسانس است و این ترکیب تعیین کننده نت پایه عطر است، عطرهایی که اسانس پایه چوبی یا مدیترانه‌ای دارند، ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر عطرها دارند.

ادکلن پاور پالس

نحوه استفاده درست از عطر

روش استفاده درست از عطرها در ماندگاری آن‌ها موثر است. نحوه درست عطر زدن به این صورت است که در قسمت‌هایی از بدن مانند مچ دست، پشت گوش و گردن، یعنی در محل‌های نبض‌دار عطر بزنید و سریعا محل پاشیدن عطر را مالش ندهید چون این کار باعث می‌شود تا به عطر اجازه ندهید نت اولیه و میانی خود را بروز دهد و سریعا نت پایانی به مشام شما می‌رسد و همین مسئله منجر به کاهش دوام و ماندگاری عطر می‌شود.
اگر همیشه عطر را در هوا اسپری می‌کنید، نباید انتظار داشته باشید که عطر به خوبی روی بدنتان بنشیند. نکته دیگر برای خوشبو کردن مو این است که عطر را مستقیم بر روی موهای خود نزنید به خصوص بعد از رنگ کردن، برای این کار عطر را به برس زده و زمانی که موی سر کمی نم‌دار است، با برس موهای خود را شانه بزنید و بخاطر ساختار شیمیایی عطر، مستقیم به موهای رنگ شده خود عطر نزنید که رنگ موهایتان را از بین می‌برد. بهترین زمان برای عطر زدن نیز بعد از دوش گرفتن است، زیرا در این زمان، منافذ پوست باز هستند و عطر کاملا به پوست شما نفوذ می‌کند.

نوع پوست شما

شاید شما هم تعجب کنید از این تیتر که آیا واقعا نوع پوست در ماندگاری عطر موثر است؟ بله قطعا همین‌طور است، پوست‌هایی که دارای رطوبت بیشتری هستند دوام عطر هم بر روی آن پوست بیشتر خواهد بود. پس افرادی که پوست خشکی دارند، حتما قبل از عطر زدن از یک کرم مرطوب کننده در محلی که قرار است عطر بزنید، استفاده کنید. پوست سالم، معمولا رایحه عطر را به خوبی در خود نگه می‌دارند. بهترین زمان استفاده از عطر، بعد از استحمام است چون در این زمان هم منافذ پوست باز شده و هم اینکه پوست تمیز است. عطر را به هیچ عنوان بر روی زخم‌های پوستی نزنید چون ترمیم زخم را به تاخیر می‌اندازد.

جغرافیای محل زندگی و تاثیر فصل ها

جالب است بدانید که شرایط آب و هوایی و فصل‌ها در ماندگاری عطرها هم موثر هستند. مثلا اگر محل زندگی شما در ارتفاع باشد و از سطح دریا فاصله داشته باشید، شاهد کاهش ماندگاری و میزان پراکنده شدن رایحه‌ها در آن خواهیم بود. در فصل‌های سرد سال باید از عطرهای قوی‌تر و گرم‌تری استفاده کنید، چون سرما باعث کاهش قدرت عطر می‌شود. اما در فصل گرما که هوا گرم بوده و دوام عطر بیشتر می‌شود، باید از رایحه‌های سبک استفاده شود. برخی از اقلیم‌ها مانند شمال کشور، هوای مرطوب و شرجی دارند. رطوبت باعث شیرین‌تر شدن طعم عطر خواهد شد.

ادکلن شیرین

چه چیزی روی ماندگاری عطر تأثیر می گذارد؟

ماندگاری یک عطر به مقدار روغن موجود در فرمول آن بستگی دارد. ابتدا پرفیوم یا عطر با بالاترین سطح روغن، سپس به ترتیب اودوپرفیوم و اودوتویلت با کمترین غلظت روغن و بالاترین نسبت آب و الکل قرار می گیرد. هر چه عطر شما غلیظ‌‌تر باشد ماندگاری بیشتری دارد.

سوالات متداول در ماندگاری بوی عطر

ماندگاری عطر چقدر است؟

سه تا پنج سال، با این حال، مدت ماندگاری عطر به ترکیب شیمیایی آن بستگی دارد. بسیاری از عطرها تاریخ انقضا مشخصی ندارند و می توانند بین 1 تا 10 سال ماندگاری داشته باشند. با این حال، سه تا پنج سال معمولاً میانگین ماندگاری یک عطر است و بیشتر عطرهای Shay & Blue همچنان برای مدت طولانی کارایی دارند.

عطر خنک

چگونه ماندگاری عطر را افزایش دهیم؟

عطرهای خود را در جای خنک (بدون سرما) نگهداری کنید. حدود 60-65 درجه، دمای اتاق ایده آل است. بسته به اینکه یخچال خود را چقدر سرد نگه می‌دارید، نگهداری عطر در یخچال ممکن است، ماندگاری بیشتری داشته باشد. نور همچنین می‌تواند ماندگاری عطر شما را تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین بهترین کار نگهداری عطرها در مناطق تاریک است.

ماندگاری عطر باز نشده چقدر است؟

یک بطری عطر باز نشده برای 12 تا 18 ماه ماندگاری دارد، به جز رایحه‌ای ملایم - مانند مرکبات، عطری با نت‌های سبز تازه یا گل‌های لطیف - که به احتمال زیاد زودتر شروع به تغییر می‌کنند.

چگونه عطر را نگهداری کنیم؟

  • بطری را تا اولین اسپری بسته نگه دارید.
  • عطر خود را در مکانی تاریک نگهداری کنید.
  • عطر خود را در جای خشک نگهداری کنید.
  • از نگهداری عطر خود در حمام خودداری کنید.
  • عطر خود را در جعبه اصلی نگه دارید.
  • عطرها را در کمد نگهداری کنید.

اشتراک گزاری :
نظرات دوستان

راز ماندگاری بوی عطر

6/22/2022 12:00:00 AM

دوست داشتن یک بوی عطر می‌تواند کاملا ذهنی و یا تحت تاثیر ارتباطات اجتماعی باشد. با این وجود شما عطری را پیدا می‌کنید که دوستش دارید و در میان رایحه‌های متعدد با آن ارتباط نزدیکی برقرار می‌کنید، همانند یافتن تکه‌ای از خود.
زمانی که فرد تکه‌ای از خود را پیدا می‌کند، علاقه دارد که این بو را همیشگی و ماندگار کند و ماندگاری بوی عطر از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب یک عطر مناسب است. اگر عطری با روح و جان شخص ارتباط نزدیک داشته باشد اما نتواند ماندگاری کافی داشته باشد، هر چقدر هم خوشبو و دلپذیر باشد، فایده‌‌ای ندارد. حال سوال این است که ماندگاری عطر به چه عواملی بستگی دارد؟ راه تشخیص ماندگاری عطر به چه صورت است؟ قبل از پاسخ به این سوالات باید گفت که همه این‌ها به نوع و کیفیت عطر شما بستگی دارد.
ماندگاری یک عطر گاهی اوقات به عنوان طول عمر یک عطر یا مدت ماندگاری یک عطر روی پوست نامیده می‌شود.

نت‌ های عطر

قبل از آنکه به ماندگاری عطرها بپردازیم، انواع نت های موجود در عطرها را بررسی می‌کنیم که در ماندگاری عطر بی‌تاثیر نیستند. نت های عطر در واقع ترکیبات اصلی و مواد تشکیل دهنده عطر را تشکیل می‌دهند و بزرگان دنیای عطرسازی، نت عطر را در سه گروه نت آغازین یا بالایی (مرکبات، اسطوخودوس و...)، نت میانی (دارچین، یاسمن و...) و نت پایانی یا پایه (وانیل، مشک و...)، دسته‌بندی می‌کنند. همه عطرها حتی ساده‌ترین عطرها حداقل از ۳ نت تشکیل شده‌اند. این نت های عطر با دقت بسیار زیاد توسط سلاطین دنیای عطرسازی از ترکیبی از رایحه‌ها انتخاب می‌شوند و بیانگر رایحه اصلی بوی یک عطر هستند. در یک عطر درجه یک با نت میانی و پایانی سروکار داریم که ماندگارتر هستند و نت میانی عموما بین 20 تا 60 دقیقه ماندگاری دارد و نت پایانی نیز بیشترین دوام در میان عطرها را با 6 ساعت دارد.
نت آغازین یا بالایی نقش مهمی در اولین تاثیرگذاری عطر دارد و در واقع عطری است که بلافاصله بعد از تماس عطر با پوست حس می‌شود؛ حس‌ و‌ حال عطر را به مخاطب منتقل می‌کند. نت آغازین دوام چندانی ندارد و از مولکول‌هایی تشکیل شده‌اند که بعد از گذشت 5 تا 15 دقیقه از بین می‌رود. نت ‌های آغازین در فروش عطرها بسیار تأثیرگذار هستند؛ زیرا اولین بویی که خریدار بعد از تست عطر حس می‌کند؛ نت ابتدایی آن است. در نت ابتدایی از رایحه‌های ریحان، اکالیپتوس، ترنج، کجوت، دارچین، مریم گلی، گریپ فروت، لیمو، نارنگی، گشنیز، نعناع، آویشن و … استفاده می‌شود.

نت عطر

نت میانی حدود 70 درصد از رایحه عطر را تشکیل می‌دهد و وقتی نت میانی حس می‌شود که نت ابتدایی شروع به تمام شدن کرده باشد. نت میانی به همراه عطر پایه در واقع بوی اصلی را تشکیل می‌دهند و باعث می‌شوند بوی تند ابتدای عطر، اندکی کم شود. نت ‌های میانی از دقیقه پانزدهم تا حدود دقیقه 40 و 50 بعد از مصرف عطر احساس می‌شوند. عطرسازان حرفه‌ای برای نت میانی از روغن معطر گل‌هایی مانند یاسمن، بابونه، اسطوخدوس، رزماری، شعمدانی، بهار نارنج و یلانگ‌یلانگ کمک می‌گیرند. گاهی اوقات نیز بوی خوش دارچین، فلفل، کاج، برگ لیمو، فلفل سیاه، کاج، سرو کوهی، مرزنجوش، جوز و حتی فلفل سیاه و هل از نت میانی عطر به مشام می‌رسد.
نت پایانی یا پایه در کنار نت میانی، پایه و اساس بوی خوش یک عطر را تشکیل می‌دهند و به یک عطر عمق می‌بخشند و بوی نت پایانی نیز طولانی‌تر است. این نت زمانی ظاهر می‌شود که نت‌های میانی یواش یواش ناپدید می‌شوند. مولکول‌های مواد تشکیل دهنده نت های پایانی بسیار آرام از بین می‌روند و در این نت با رایحه‌های سنگین و متراکم طرف هستیم که ماندگاری زیادی دارند. بوی نت پایانی در یک عطر درجه یک پس از 30 دقیقه از اسپری‌کردن عطر، آغاز و با بوی نت میانی ترکیب می‌شود. از آنجایی که نت پایانی جذب پوست می‌شود، این رایحه دوام بیشتری دارد و شاهد ماندگاری 6 ساعت یا بیشتر رایحه آن هستیم.
رایحه‌هایی که معمولا در نت پایه معروف هستند می‌توان به وانیل، عنبر، مشک، نعنا هندی، خزه و رایحه‌های چوبی مانند چوب صندل و سدر اشاره کرد. عطرهایی که با اسانس پایه‌ چوب و یا مدیترانه‌ای (چایپر) ساخته می‌شوند، معمولا بالاترین درجه ماندگاری را دارند.

فاکتورهای تاثیرگذار بر ماندگاری عطر

نوع عطر مورد نظر

طبع عطرها را می‌توان به چند دسته طبع شیرین، تند، تلخ، گرم و معتدل تقسیم کرد. طبع عطرها در ماندگاری آنها تاثیر بسیار زیادی دارد، مثلا عطرهای ملایم و خنک ماندگاری کمتری نسبت به عطرهای گرم، شیرین یا تند دارند. همچنین بررسی کنید که در تولید عطر، چه ترکیباتی به کار رفته است، ماندگاری عطرهایی که در نت ‌های خود دارای ترکیباتی از لیمو، پرتقال و سایر مرکبات هستند، نسبت به عطرهای دیگری که نت‌های گرمی مانند دارچین و وانیل و سایر ادویه‌ها هستند، کمتر است. فرآیند انتشار عطر به این صورت است که نت های بالایی به نت های میانی و سپس به نت های پایه باز می‌شوند.

فرمولاسیون به کار برده شده در عطر

منظور از فرمولاسیون عطر، نوع ترکیبات موثره، پایه به کار برده شده و درصد ترکیبات موجود در آن است. میزان روغن موجود در فرمول عطر بر ماندگاری عطر تاثیر ویژه‌ای دارد، عطرهایی که غلظت بیشتری دارند یعنی نسبت روغن به الکل و آب در آن بیشتر است، همانند پرفیوم‌ها و ادوپرفیوم‌ها، ماندگاری بالایی دارند و در مقابل ادکلن‌ها و ادوتویلت‌ها به نسبت عطرها و ادوپرفیوم‌ها آب و الکل بیشتر و روغن کمتری دارند.

محل نگهداری عطر

نحوه درست نگهداری از عطر به این صورت است که باید آن را در محل خشک، خنک و دور از نور مستقیم و گرما قرار دهید. گرمای نور خورشید باعث می‌شود که مایع عطر، اکسید شود و در ترکیبات آن تاثیر بگذارد و باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در عطر و رایحه آن را عوض کند. عطرها را در محیطی تاریک همانند کمد نگهداری کنید تا درست مثل روز اول کیفیت و ماندگاری آن حفظ شود.

گروه بویایی و نت عطر خود را پیدا کنید

اسانس موجود در عطرها با هم یکسان نیستند و این موضوع در ماندگاری عطرها نیز تاثیر می‌گذارد. هر عطری ترکیبی از چند اسانس است و این ترکیب تعیین کننده نت پایه عطر است، عطرهایی که اسانس پایه چوبی یا مدیترانه‌ای دارند، ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر عطرها دارند.

ادکلن پاور پالس

نحوه استفاده درست از عطر

روش استفاده درست از عطرها در ماندگاری آن‌ها موثر است. نحوه درست عطر زدن به این صورت است که در قسمت‌هایی از بدن مانند مچ دست، پشت گوش و گردن، یعنی در محل‌های نبض‌دار عطر بزنید و سریعا محل پاشیدن عطر را مالش ندهید چون این کار باعث می‌شود تا به عطر اجازه ندهید نت اولیه و میانی خود را بروز دهد و سریعا نت پایانی به مشام شما می‌رسد و همین مسئله منجر به کاهش دوام و ماندگاری عطر می‌شود.
اگر همیشه عطر را در هوا اسپری می‌کنید، نباید انتظار داشته باشید که عطر به خوبی روی بدنتان بنشیند. نکته دیگر برای خوشبو کردن مو این است که عطر را مستقیم بر روی موهای خود نزنید به خصوص بعد از رنگ کردن، برای این کار عطر را به برس زده و زمانی که موی سر کمی نم‌دار است، با برس موهای خود را شانه بزنید و بخاطر ساختار شیمیایی عطر، مستقیم به موهای رنگ شده خود عطر نزنید که رنگ موهایتان را از بین می‌برد. بهترین زمان برای عطر زدن نیز بعد از دوش گرفتن است، زیرا در این زمان، منافذ پوست باز هستند و عطر کاملا به پوست شما نفوذ می‌کند.

نوع پوست شما

شاید شما هم تعجب کنید از این تیتر که آیا واقعا نوع پوست در ماندگاری عطر موثر است؟ بله قطعا همین‌طور است، پوست‌هایی که دارای رطوبت بیشتری هستند دوام عطر هم بر روی آن پوست بیشتر خواهد بود. پس افرادی که پوست خشکی دارند، حتما قبل از عطر زدن از یک کرم مرطوب کننده در محلی که قرار است عطر بزنید، استفاده کنید. پوست سالم، معمولا رایحه عطر را به خوبی در خود نگه می‌دارند. بهترین زمان استفاده از عطر، بعد از استحمام است چون در این زمان هم منافذ پوست باز شده و هم اینکه پوست تمیز است. عطر را به هیچ عنوان بر روی زخم‌های پوستی نزنید چون ترمیم زخم را به تاخیر می‌اندازد.

جغرافیای محل زندگی و تاثیر فصل ها

جالب است بدانید که شرایط آب و هوایی و فصل‌ها در ماندگاری عطرها هم موثر هستند. مثلا اگر محل زندگی شما در ارتفاع باشد و از سطح دریا فاصله داشته باشید، شاهد کاهش ماندگاری و میزان پراکنده شدن رایحه‌ها در آن خواهیم بود. در فصل‌های سرد سال باید از عطرهای قوی‌تر و گرم‌تری استفاده کنید، چون سرما باعث کاهش قدرت عطر می‌شود. اما در فصل گرما که هوا گرم بوده و دوام عطر بیشتر می‌شود، باید از رایحه‌های سبک استفاده شود. برخی از اقلیم‌ها مانند شمال کشور، هوای مرطوب و شرجی دارند. رطوبت باعث شیرین‌تر شدن طعم عطر خواهد شد.

ادکلن شیرین

چه چیزی روی ماندگاری عطر تأثیر می گذارد؟

ماندگاری یک عطر به مقدار روغن موجود در فرمول آن بستگی دارد. ابتدا پرفیوم یا عطر با بالاترین سطح روغن، سپس به ترتیب اودوپرفیوم و اودوتویلت با کمترین غلظت روغن و بالاترین نسبت آب و الکل قرار می گیرد. هر چه عطر شما غلیظ‌‌تر باشد ماندگاری بیشتری دارد.

سوالات متداول در ماندگاری بوی عطر

ماندگاری عطر چقدر است؟

سه تا پنج سال، با این حال، مدت ماندگاری عطر به ترکیب شیمیایی آن بستگی دارد. بسیاری از عطرها تاریخ انقضا مشخصی ندارند و می توانند بین 1 تا 10 سال ماندگاری داشته باشند. با این حال، سه تا پنج سال معمولاً میانگین ماندگاری یک عطر است و بیشتر عطرهای Shay & Blue همچنان برای مدت طولانی کارایی دارند.

عطر خنک

چگونه ماندگاری عطر را افزایش دهیم؟

عطرهای خود را در جای خنک (بدون سرما) نگهداری کنید. حدود 60-65 درجه، دمای اتاق ایده آل است. بسته به اینکه یخچال خود را چقدر سرد نگه می‌دارید، نگهداری عطر در یخچال ممکن است، ماندگاری بیشتری داشته باشد. نور همچنین می‌تواند ماندگاری عطر شما را تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین بهترین کار نگهداری عطرها در مناطق تاریک است.

ماندگاری عطر باز نشده چقدر است؟

یک بطری عطر باز نشده برای 12 تا 18 ماه ماندگاری دارد، به جز رایحه‌ای ملایم - مانند مرکبات، عطری با نت‌های سبز تازه یا گل‌های لطیف - که به احتمال زیاد زودتر شروع به تغییر می‌کنند.

چگونه عطر را نگهداری کنیم؟

  • بطری را تا اولین اسپری بسته نگه دارید.
  • عطر خود را در مکانی تاریک نگهداری کنید.
  • عطر خود را در جای خشک نگهداری کنید.
  • از نگهداری عطر خود در حمام خودداری کنید.
  • عطر خود را در جعبه اصلی نگه دارید.
  • عطرها را در کمد نگهداری کنید.

دیدگاه شما
محصولات پیشنهادی
کرم ویتامین C پلاس تیوپی نئودرم
کرم مرطوب کننده قوی پوست صورت حاوی 5% اوره درای ریلیف آردن اتوپیا
کرم نرم کننده %5 اوره مای فارما
کرم دست الارو حاوی کو آنزیم Q10
فلوئید شاین کنترل تقویت کننده با خاصیت آبرسانی مناسب پوست چرب
کرم ضد چروک فوری صورت و گردن ژنوبایوتیک
کرم ضد چروک و جوان کننده صورت و گردن کاسمکولوژی
سرم روشن کننده ویتامین C وچه
سرم روشن کننده آردن اکسپرتیج2
کرم ژل روشن کننده حاوی ویتامین C ملا فارما2
ماسک سفت کننده و شفاف کننده پوست صورت و گردن آردن اکسپرتیج
ماسک صورت حبابی خاک رس بیوآکوا
ماسک صورت خواب انار بیوآکوا
چسب بینی دکتر راشل (رفع جوش های سرسیاه بینی)
کرم رنگی ضد جوش سبوپیور آردن سبوما (بژ طبیعی)
ژل آنتی آکنه و ضد جوش درماسیف
کرم ترمیم کننده پوست ژنوبایوتیک
ژل التیام بخش پس از اصلاح بانوان سی گل
کرم دور چشم قوی آردن اکسپرتیج
کرم دور چشم لیپوزوم آردن بیوتی
ضدآفتاب آبرسان آکوا نیوژن +SPF 50 آردن سولاریس2
ضد آفتاب کرم پودری و پرایمری مکی سان SPF50 سان سیف بژ طلایی
کرم ضدآفتاب SPF50 فاقد چربی با پوشش کرم پودری هیدرودرم بژ کاراملی
لوسیون بعد از اصلاح آقایان هیدرودرم
میسلار واتر وچه مناسب پوست خشک و معمولی
پاک‌کننده چشم، لب و صورت سبومیسل آردن سبوما
میسلار واتر آردن اکسپرتیج
تونر پاک کننده C پلاس آردن سی فکتور
کرم ساینده و پاک کننده هیدرودرم
کرم لایه بردار جوان کننده %AHA 10 نوو فارما
کرم شب Q10 پلاس آردن بیوتی
هولدر دوچرخه جویروم مدل JR-ZS288
هولدر و پایه نگهدارنده رومیزی الدینیو مدل MG05
نگهدارنده مغناطیسی خودرو ایکس‌ او مدل XO-C82
شارژر فندکی 5 پورت فست شارژ جویروم مدل JR-CL03
فوم ساز خودکار شیائومی مدل POP Clean
تخته سیاه هوشمند 8.5 اینچ مشکی
هاب 9 پورت و شارژر وایرلس ایکس او Xo Hub007
لامپ قابل حمل هوشمند بیسوس مدل DGSUN-YA02
ژل بهداشتی بسیار ملایم ژنیتال بانوان درای ریلیف آردن اتوپیا2
کاندوم نازک کلاسیک آلوئه ورا ناچ کدکس 3 عددی
لوسیون نرم کننده اوره و اوسرین 10% آردن
وازلین هایژن پلاس ساج
مام رول دئودورانت زنانه تندرلیف شون
مام رول دئودورانت مردانه پاور لیفت مای
بادی اسپلش (عطر بدن) اکلیلی هیدرودرم Amber Blush
خوشبو کننده مو و بدن لتو مای
شامپو بدن سامر جویس مای
شامپو بدن کرمی میوه های استوایی هیدرودرم
پن لایه بردار و اسکراب فولیکا
اسپری زنانه پشن 200 میل پلیس
اسپری مردانه اسپرت 200 میل پلیس
کرم پودر پمپی مات اکستریم نوت کد 11
پنکیک تراکوتا مولتی کالر نوت کد 03‬
کرم پودر SPF30 کالر اکسپرت بژ صدفی
کانسیلر مایع اپیلینگ شون کد A02
رژگونه تك رنگ كالر اند آرت كاليستا کد B04
ریمل بلند کننده لش مستر نوت
ریمل حجم دهنده و بلند کننده دوپلیکیتور شون
خط چشم هلویی یوفوریا کالیستا
خط چشم آبی کاربنی یوفوریا کالیستا
خط چشم مایع با اپلیکاتور ابری بلک دایموند مای
سایه چشم تک رنگ لومینوس نوت کد 18
مداد چشم رنگی ضد آب فلورمار آبی
رژ لب مایع لومینوس مای کد 11
رژ لب جامد مات و آبرسان نوت کد 304
رژ لب مایع مات ولوت شون کد M31
رژ لب جامد مات کالیستا کد M21
بالم لب اگزو فارما2
سبد پلاستیکی ویرا هوم کرمی
رنده مخزن دار ویرا هوم
تمیز کننده کفش ویراهوم
هولدر چند منظوره بیسوس مدل Antiskid Pad
اوت لت